Cum alegem body-ul bebelușului și al nou născutului

Cum alegem body-ul bebelușului și al nou născutului

Body-ul bebelușului și al nou născutului este una dintre piesele vestimentare esențiale pentru copii încă din prima lor zi de naștere și până aproape de vârsta de 1 an.

Indiferent de tipul de body ales, important este ca bebelușul să se simtă bine și să fie confortabil.

Criterii de alegere a body-ul bebelușului

Atunci când alegem body-ul pentru nou-născut sau bebeluș, trebuie să luăm in considerare mai mulți factori precum: confortul termic, calitatea materialului, tipul de închidere, lungimea mânecilor, etc.

Body-ul, în toate formele și variațiile sale, poate fi folosit atât ziua, în casa sau afara cat și noaptea, atunci când bebelușul doarme.

Indiferent dacă vorbim despre sezonul cald sau cel rece, body-ul poate fi purtat fie ca o piesă vestimentară de sine stătătoare sau în combinație cu colanți, bluze, pantalonași, botoși sau alte elemente. Body-ul este esențial  în garderoba oricărui bebeluș sau nou-născut.

Bumbacul, alegerea potrivită pentru body-ul bebelușului

Indiferent de tipul de body ales, materialul este recomandat sa fie bumbac 100% pentru a oferi micuțului tău tot confortul de care are nevoie de la prima purtare.

Fie că vorbim despre bumbac pieptănat sau bumbac RIB, important este ca materialul de baza sa fie bumbac 100%.

Bumbacul este moale și fin și oferă confort termic sporit indiferent de anotimp și nu irita pielea sensibila a bebelușului.

Body petrecut cu capse laterale

Body-ul petrecut cu capse laterale are avantajul ca este foarte ușor de schimbat, făcând tot procesul de îmbrăcare a nou-născutului sau bebelușului foarte ușor.

Body-ul prezentat în acest articol are un sistem de închidere cu 7 capse și este confecționat din RIB pieptănat (bumbac 100% calitate). Sistemul de închidere cu capse laterale asigura confort la fiecare purtare și protejează pielea sensibila de iritații.

Cum să alegi marsupiu ideal pentru a-ți purta copilul Te-ar putea interesa si: Cum să alegi marsupiu ideal pentru a-ți purta copilul

În primele luni de viață, oasele întregului corp al bebelușului sunt fragile, astfel body-ul cu prindere în 7 capse este ideal atunci când copilul este schimbat și îmbracat.

Body cu capse pe umăr

Body-ul cu capse pe umăr nu este la fel de ușor de îmbrăcat ca și cel petrecut dar are avantajul ca este mai greu de deschis de către bebeluș sau nou-născut accidental.

Procesul de îmbrăcare este facil prin capsele poziționate atât pe umăr cat și între picioare.

Body-ul cu capse pe umăr este moale și conformabil și oferă copilului lejeritate în mișcare și mobilitate.

Body tip maiou

Body-ul tip maiou se închide cu capse poziționate între picioare. Acest produs este potrivit pentru micuțul tău în zilele călduroase, purtat ca atare, sau pe sub hăinuțe în zilele mai răcoroase, asigurând confort optim la fiecare purtare.

Confecționat din bumbac 100%, body-ul tip maiou este potrivit pentru zilele călduroase de vara întrucât are o putere de absorbție a transpirației crescuta și oferă bebelușului lejeritate în mișcare.

Fiind ușor de îmbrăcat și subțire, body-ul tip maiou este ideal și pentru zilele reci întrucât se poate purta pe sub alte hăinuțe. Ideal pentru a fi folosit cu scutece atunci când bebelușul petrece mult timp întins în pat.

Bumbacul fin asigura confortul bebeluşului şi garantează sănătatea pielii. Confortul, igiena şi căldura fac din body maiou un articol indispensabil în garderoba copiilor.

Atât capsele cât și vopselurile folosite în produsele Karababy.ro sunt alese special și nu irită pielea.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Cum alegem body-ul bebelușului și al nou născutului

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×