Iată cum se taie un pachet de cărți în Blackjack

Jocul de Blackjack este unul dintre cele mai populare jocuri de cazino din lume. Când ești implicat într-o sesiune de Blackjack știi sigur că trebuie să apelezi și la câteva cunoștințe, dar și la strategie. Ce înseamnă acest lucru? Că trebuie să faci tot posibilul pentru a-ți crește șansele împotriva dealerului. În final, nu poți schimba modul în care îți vin cărțile, dar cu siguranță poți lua decizii în funcție de ceea ce primești în fiecare rundă. Dar am tot vorbit despre strategii și ceea ce ar trebui să faci la Blackjack.

Cu toate acestea, am omis mereu să discutăm despre un proces pe care majoritatea jucătorilor de Blackjack îl ignoră, anume, tăierea pachetului de cărți. Aproape fiecare dintre noi ignoră acest proces sau chiar ne irită când dealerul repetă această acțiune în timpul amestecului. Aparent o acțiune simplă, ea are o importanță aparte despre care vom discuta chiar astăzi.

Tăierea Esențială

Deja asociem tăierea pachetului de cărți cu un lucru esențial din jocul de Blackjack. În funcție de țara în care înveți Blackjack sau ce cursuri de crupier vei face, tăierea pachetului este ceva aparte. Știm că probabil ai vrea câteva rotiri fără depunere în loc să îți pierzi timpul cu educația despre cum se te un pachet, dar rămâi alături de noi și chiar vei învăța câteva lucruri absolut interesante. Întorcându-ne la tăierea esențială, aceasta face referire la acțiunea unui jucător sau de cele mai multe ori a dealerului prin care acesta împarte pachetul de cărți în două, după ce a fost amestecat.

Următorul pas este plasarea uneia dintre părți peste cealaltă. Acest proces este menit să asigure o distribuție aleatorie a cărților reducând astfel șansele de a trișa sau de a prezice cărțile ce urmează să fie împărțite. Deși unii jucători sunt supărați că echipa de securitate îi crede a fi trișori, această acțiune are simultan rolul de a-i face pe dealeri să piardă urma cărților în cazul în care aceștia ar intenționa ceva de genul acesta.

Cât de importantă este tăierea pachetului în Blackjack?

Deși pare un proces care se asimilează foarte rapid și ajungem destul de repede să îl trecem cu vederea, acest lucru nu îl face mai puțin important. Tăierea pachetului adaugă și mai mult contextului RNG pe care jocul de Blackjack îl are deja. Ceea ce este important și diferit față de alte jocuri este că dealerul este responsabil de cât de multe niveluri de șansă poate adăuga stilului în care amestecă pachetul.

UNO – Jocul de cărți fenomen ce a atras milioane de jucători Te-ar putea interesa si: UNO – Jocul de cărți fenomen ce a atras milioane de jucători

Din nou, jucătorii care încearcă să ghicească ordinea cărților sunt cei vizați în primă fază. Cazinoul nu își dorește ca nimeni să aibă un avantaj singular, prin urmare, trebuie să adauge un astfel de strat suplimentar de securitate. Privind obiectiv, este incredibil cât de eficient poate fi din punct de vedere al RNG, doar să muți jumătățile pachetelor de cărți.

Tehnici de tăiere a pachetului de cărți

Te-ai gândi că împărțirea în jumătate a unui pachet de cărți nu are cum să fie posibilă în mai multe moduri. Nu este deloc complicat, deci de ce ai vrea să o faci diferit? Ei bine, uneori ține doar de preferințele cazinoului, în timp ce alte considerente pot fi chiar nivelul de spectacol pe care amestecul cărților îl poate aduce la masa de joc. Unele tehnici de tăiere a pachetului de cărți nu implică împărțirea în jumătate ci doar extragere a 30% dintre cărți, chiar de la mijlocul pachetului.

Dar încă o metodă foarte populară pe care o vei recunoaște este amplasarea unui card de tăiere la mijlocul pachetului atunci când te joci la mese cu mai multe pachete de cărți. Acel tip de joc necesită o abordare diferită. Sunt în joc mult mai multe cărți și cu siguranță acestea trebuie amestecate mai des pentru a se asigura un joc sigur și corect pentru fiecare jucător.

Ce impact are tăierea pachetului asupra jocului

Ei bine, chiar dacă amestecul pachetul include sau nu tăierea cărților, acest aspect nu afectează în niciun fel rezultatul unei mâini. Sau este extrem de dificil de prezis dacă chiar este vorba de așa ceva. Dar cu toate acestea, ne aflăm în acel moment al istoriei în care fiecare joc de Blackjack trebuie să înceapă numai după ce cărțile au fost tăiate.

Așa se păstrează un joc imparțial, corect și distractiv pentru toată lumea implicată. Din punct de vedere al jucătorilor, tăierea pachetului de cărți pentru jocul de Blackjack este deseori negativ, dar oferă și încredere deoarece denotă și experiența dealerului.

Concluzie

Tăierea pachetului de cărți de Blackjack este mai mult decât o acțiune formală sau o obligație ce revine dealerilor. Este o componentă esențială, tradițonală, ce contribuie la integritatea și echitatea jocului. Cu cât vom continua să apreciem aceste mici detalii, cu atât vom cimenta un joc mai eficient pentru viitor.


0,00 (0 voturi)

Nu sunt Comentarii la Iată cum se taie un pachet de cărți în Blackjack

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×