Pas cu pas catre brazi de Craciun perfecti

brazi artificiali decorati

Decizi in functie de dorintele si preferintele tale. Pentru un brad de Craciun subtire sau luxuriant, mic sau mare, stufos sau simplu.

  1. Pregatire - instalarea pomului de Craciun

Mai intai trebuie sa verificati daca aveti un suport adecvat pentru brazi de Craciun sau daca diametrul se potriveste cu suportul existent. Greutatea sau dimensiunile suportului pentru bradul de Craciun trebuie sa se potriveasca cu dimensiunea pomului tau!

Partea care se pune in suport ar trebui sa fie eliberata de scoarta - pe de o parte, deoarece poate fi atasata mai bine in acest fel si, pe de alta parte, astfel incat sa poata absorbi si apa in perioada de Craciun.

Puneti bradul de Craciun drept, astfel incat sa nu existe parghie si sa nu para stramb cand este semanat - de preferinta cu un asistent care sa il examineze din toate colturile camerei inainte de a fi fixat definitiv. Daca aveti ocazia, asigurati copacii mari suplimentar cu un sir sau o franghie.

brazi de craciun perfecti

  1. Daca arborele este stabil si drept, plasa arborelui trebuie taiata de sus in jos. Pentru a reda forma si ramurile sale se ridica din nou in mod natural, cel mai bine este sa o despachetati cu o zi in avans. In plus, ar trebui sa fie taiat si bine udat. Cand se obisnuieste incet cu camera calda, confortabila si incalzita de la temperatura de iarna, poate incepe in cele din urma.
  1. Apropo, daca doriti, puteti folosi o patura de Craciun adecvata ca baza. Este decorativ si protejeaza, de asemenea, podeaua. La inceput aleg cea mai frumoasa latura, pentru ca niciun copac nu este acelasi in jur. Ramurile ar fi trebuit sa creasca uniform, iar varfurile sa fie drepte. Apoi, ar trebui sa indreptati copacul cu suportul pentru pomul de Craciun care poate fi umplut cu apa si, eventual, sa-l fixati.
  1. Cu lumanarile de ceara, asigurati-va ca nu este asezata niciodata o lumanare sub o ramura. Si ca lumanarile sunt bine atasate si drepte. Amintiti-va intotdeauna: aprindeti-le doar si lasati-le sa arda sub supraveghere! Daca, pe de alta parte, decideti sa utilizati instalatii electrice, ar trebui sa testati in prealabil daca toate luminile functioneaza. Apoi puteti acoperi lantul de lumini intr-o spirala in jurul copacului de sus in jos. In cele din urma, conduceti cablul inapoi afara din campul vizual.

Decorarea bradului de Craciun

Cadoul dulce perfect de Craciun Te-ar putea interesa si: Cadoul dulce perfect de Craciun
  1. Pentru a nu exista stres atunci cand decorati, totul trebuie pregatit in consecinta. Inainte de a incepe, de exemplu, atasati toate carligele pentru globurile de Craciun in prealabil. Apoi pregateste scara si imbraca-te cu pantofi robusti.

Ar fi ideal daca o persoana prezinta bijuteriile si o a doua le inchide in consecinta. Cand atasati globuri, acestea procedeaza sistematic de sus in jos. Prin urmare, ar trebui evitate gaurile sau mai degraba golurile.

Ramurile sunt decorate atat la exterior, cat si la interior, astfel incat arborelui sa i se dea mai multa adancime. Atasati globurile mai mari mai jos, deoarece bradul este mai lat si mai luxuriant acolo. Dar nici prea departe, deoarece ramurile nu ar trebui sa fie trase in jos de decor.

  1. Completati urmatoarele cu toate celelalte tipuri de bijuterii sau soiuri. De exemplu: Mai intai toate globurile mici, apoi toate globurile mari. Urmatoarele stelute, apoi toate caprioarele etc. Pentru ca totul ar trebui distribuit uniform si frumos. Mai mult, puneti globuri speciale in centrul atentiei si, prin urmare, nu decorati prea mult in interior.

Asezati panglici si conuri de pin pe ramuri si asigurati-le cu sarma. Configurati buclele frumos, intinzand degetele in bucla si modelandu-le frumos. Capatul arcului are o forma rotunda daca il trageti peste un creion gros sau il rulati pentru a crea bucle mici.


0,00 (0 voturi)
Jojo. N

Nu sunt Comentarii la Pas cu pas catre brazi de Craciun perfecti

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×