Care sunt cele mai apreciate pompe de san - recomandate de mamici

Care sunt cele mai apreciate pompe de san - recomandate de  mamici

Femeile decid sa utilizeze pompe de san din diferite motive, cum ar fi sa hraneasca bebelusul direct dintr-un biberon, sa usureze hranitul gemenilor, sa-si creasca fluxul de lapte sau atunci cand copiii sunt prematuri si nu pot fi alaptati natural. O pompa de san va va ajuta, de asemenea, sa va mentineti nivelul laptelui daca copilul nu extrage suficient lapte. In caz contrar, cantitatea de lapte se va diminua.

Proaspetele mamici apeleaza adesea la utilizarea unei pompe de san atat pentru a facilita hranirea bebelusului in timpul noptii, cat si pentru a se descurca mai usor, atunci cand sunt prevazute calatorii. Acest articolul include un ghid al cumparatorului, care va va ajuta sa intelegeti diferitele caracteristici, ce trebuie urmarite atunci cand achizitionati o pompa de san si care sunt modelele prezente pe piata, la ora actuala.

Caracteristici care trebuie luate in considerare pentru alegerea unei pompe de san

Avem doua tipuri principale de pompe de san: electrice si manuale. Este important sa retineti ca nu exista o pompa de san care sa imite modul natural in care alaptati copilul. Cu toate acestea, unele pompe electrice pentru san se apropie foarte mult de imitarea senzatiei naturale. Unele dintre pompele electrice de san de top au un sistem de extractie in doua faze. Prima faza stimuleaza debitul, in timp ce, cea de-a doua etapa produce extragerea laptelui. Iata ce trebuie sa urmariti atunci cand alegeti sa cumparati o pompa de san.

Cat de des veti utiliza pompa de san?
Pompele manuale ale sanului sunt o alegere excelenta pentru pomparea ocazionala sau ca rezerva pentru o pompa electrica. Unele dintre cele mai bune pompe de san manuale sunt suficient de fiabile pentru extragerea frecventa. Desi majoritatea mamelor prefera pompele electrice, daca extrag des laptele din san. Pompele manuale de san sunt compacte si discrete, excelente pentru calatorii. Cel mai mare dezavantaj este ca necesita efort si nu sunt in masura sa se compare cu pompele electrice, pe motivul eficientei, in special.

Care este bugetul tau?
Produsele pentru copii sunt scumpe. Pompele de san nu sunt diferite. Cu toate acestea, exista si cateva optiuni accesibile. Cele mai ieftine tipuri de pompe de san sunt de tip manual. Tot ce ai nevoie este un pic de practica si rabdare pentru a-ti duce treaba la bun sfarsit. Daca va puteti permite sa cheltuiti mai mult, ar trebui sa luati in considerare si o pompa electrica pentru o eficienta imbunatatita.

Pompe de san simple vs pompe de san duble
Mamele au cateva optiuni principale pentru extragerea laptelui. O singura pompa de san permite femeii sa foloseasca pe sanul opus in timp ce copilul se hraneste cu al doilea san. Intre timp, o pompa dubla pentru san este excelenta pentru gemeni sau pentru mamele care sunt departe de copilul lor pentru o perioada lunga de timp. Pompele duble de san ajuta la stimularea extractiei suplimentare a laptelui si a nivelului de prolactina. In consecinta, nu veti produce doar mai mult lapte, dar laptele va contine si un continut energetic mai mare pentru copil.

Care este cea mai buna pozitie de dormit in sarcina? Te-ar putea interesa si: Care este cea mai buna pozitie de dormit in sarcina?

Tipuri de pompe de san

Fiecare mamica are nevoile ei specifice si, chiar daca exista multe optiuni pentru pompa de san, nu toate vor satisface nevoile fiecarei mame. Drept urmare, atunci cand cumparati o pompa de san, asigurati-va ca luati in considerare mai multi factori, in functie de nevoile dumneavoastra. In continuare vor fi prezentate specificatiile pompelor de san manuale si electrice, astfel incat sa va orientati mai optim spre o optiune ideala pentru dumneavoastra.

Pompa de san electrica

Pompele de san electrice sunt printre cele mai populare dispozitive, deoarece mamele isi pot selecta viteza si nivelul de aspiratie preferat. Exista doua tipuri de pompe: pompe electrice simple si duble. Pompa electrica de san dubla este mai eficienta deoarece acest model goleste simultan ambii sani, economisind astfel timp. Pompele de san electrice functioneaza pe baterii sau prin alimentarea la sistemul electric, in functie de model. Unele pompe de san sunt dotate cu ambele optiuni de alimentare cu energie electrica.

Pompa de san manuala

Acest tip de pompa de san necesita sa strangeti maneta in mod repetat pentru a crea aspiratia necesara pentru a extrage laptele. Pompele de san manuale sunt preferate de unele mame deoarece nu fac zgomot, sunt compacte si mai accesibile ca pret, in comparatie cu pompele de san electrice. Pompele de san manuale sunt, de asemenea, usor de utilizat si de curatat. Cu toate acestea, nu sunt la fel de eficiente ca pompele electrice.

De asemnea, veti descoperi ca puteti utiliza mai multe tipuri de pompe de san, in functie de situatie. Nu este neobisnuit ca mamele sa detina atat pompe de san electrice, cat si pompe de san manuale.


0,00 (0 voturi)
Ana

Nu sunt Comentarii la Care sunt cele mai apreciate pompe de san - recomandate de mamici

Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×